Vegansk currysill av aubergine

Betyg 4.1 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vegansk currysill av aubergine

Currysill har blivit ett vanligt inslag på sillbordet. Den här veganska currysillen är supersmaskig och går snabbt att röra ihop. Vegansk crème fraiche och äggfri majonnäs gör den extra krämig. Servera currysillen på buffén eller på en kavring som en liten förrätt när gästerna kommer.

Vegansk currysill av aubergine

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl syltlök
1 msk lag från löken
1/2 dl vegansk crème fraiche
1 1/2 dl ägg-, laktos- och mjölkproteinfri majonnäs
1/2 msk curry
salt
peppar
1 sats inlagd vegansk sill (se länk under steg 2)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1483 KJ / 355 kCal
Fett15 g
Salt0.7 g
Kolhydrater53 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Vegansk senapssill av aubergine
    Betyg 4.5 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vegansk skärgårdssill av aubergine
    Betyg 4.6 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Inlagd sill med äpple och senapssås
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Dijonsill med örter
    Betyg 3.1 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad