Västerbotten Royal
Västerbotten Royal är en elegant förrätt som trots sitt lyxiga utseende går snabbt att göra. Grädda bara din smakrika ost och krämiga äggstanning med het ton i portionsformar några minuter och toppa sedan med lyxig löjrom och lite krispig rödlök.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005
Ingredienser
6 st
75 g riven Västerbottensost
3 äggulor
1 1/2 dl mellangrädde
1/2 krm kajennpeppar
1/2 krm salt
1/2 krm svartpeppar
löjrom
finhackad rödlök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket gott! Lagat detta otaliga gånger. Men tycker det är lämpligare med 4 portioner, de får inte vara för små.
Anna
2019-08-08Har bjudit på det många gånger, alltid lika populärt. Enkel att göra, går bra att förbereda, sen bara värma i ugnen en stund innan servering. Garnera med kalixrom o rödlök o ev dillkvist
Kerstin
2016-08-20Underbart gott! Har lagat detta flera gånger. Perfekt förrätt och enkel att göra.
Jenny
2012-02-28