Serverad på bönsallad blir vårrullarna ett spännande inslag i köket. Rödlök, bönor och cocktailtomater passar utmärkt med de övriga kryddorna. Sesamdippen innehåller fräscha smaker som crème fraiche, sesamfrön och ingefära.
Läs noga ingrediensförteckningen på vårrullarna, de kan innehålla gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt crème fraiche mot laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Dippen är kalasgod!
Kristoffer
2008-03-20Jag bytte ut tomaterna mot gurka i bönröran. Det gick bra också. Blanda in lite rivet kokos över salladen för en känsla av Indien.
Bani
2007-03-27Bönsalladen var ganska trist. Var försiktig med ingefäran i såsen, hälften hade nog räckt.
Åsa
2007-02-27