Vårrulle med bönsallad och sesamdipp

Betyg 3.2 av 5.
25 personer har röstat
3
Vårrulle med bönsallad och sesamdipp

Serverad på bönsallad blir vårrullarna ett spännande inslag i köket. Rödlök, bönor och cocktailtomater passar utmärkt med de övriga kryddorna. Sesamdippen innehåller fräscha smaker som crème fraiche, sesamfrön och ingefära.

Vårrulle med bönsallad och sesamdipp

Ingredienser

4 portioner
4 portioner vårrullar
2 burkar röda bönor (à 400 g)
1 liten rödlök
250 g cocktailtomater
3 msk pressad citronsaft
1 msk olja
salt och peppar
persilja

Dipp

2 msk sesamfrön
1 dl lätt crème fraiche
1 msk ljus soja
1 msk färskriven ingefära
1 tsk råsocker
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
25 personer har röstat

Kommentarer

Dippen är kalasgod!

Kristoffer

2008-03-20

Jag bytte ut tomaterna mot gurka i bönröran. Det gick bra också. Blanda in lite rivet kokos över salladen för en känsla av Indien.

Bani

2007-03-27

Bönsalladen var ganska trist. Var försiktig med ingefäran i såsen, hälften hade nog räckt.

Åsa

2007-02-27

Testa liknande recept

Vårrulle med kokos och korianderyoghurt
Betyg 2.7 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegetariska vårrullar med sojamajonnäs
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vårrullar med limedipp och solrosskott
Betyg 2.5 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ananastarte tatin med lime och kokos
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekta bananer med råsocker och glass
Betyg 4.4 av 5.
33 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quornfilé med quinoasallad och avokadoyoghurt
Betyg 3.6 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga