Varmrökt fisk med syrade grönsaker

Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Varmrökt fisk med syrade grönsaker

Läcker försommarrätt med varmrökt abborre, sik, flundra, makrill eller lax. Servera med sötsyrliga grönsaker i vinägerlag och pigg pepparrotskräm.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012

Varmrökt fisk med syrade grönsaker

Ingredienser

4 portioner
500 g varmrökt fiskfilé (t ex aborre, makrill, sik)

Syrade grönsaker

1 dl socker
1 dl äppelcidervinäger
1 dl vatten
2 tsk senapsfrön
6 cm pepparrot
16 körsbärstomater
1 liten gurka
1 knippe rädisor
3 dl späda salladsblad (t ex ruccola, kirskål eller maskros)
salt

Pepparrotskräm

2 dl crème fraiche
2 msk färskriven pepparrot
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Frisé azur med rökt fisk
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sallad på halstrad fiskfilé & dressing
Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Olivfisk
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs
Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörrebröd med sellerisallad och makrill
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halstrad sik med löjromssås
Betyg 3.3 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad