Frisé azur med rökt fisk

Frisé azur med rökt fisk är ett utsökt recept där den rökta fisken serveras med en smakrik sallad på bland annat potatis, bönor, fetaost och svarta oliver. Servera frisé azuren och den rökta fisken med timjan.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 1999

Ingredienser
4 portioner
6 potatisar (med skal, 6 st motsvarar ca 600 g)
200 g gröna bönor (haricots verts)
2 salladslökar (2 st motsvarar 1 liten purjolök)
1 burk fetaost (à ca 200 g)
1 burk svarta urkärnade oliver (à 200 g)
1 frisésalladshuvud (à 200 g)
salt
peppar
1/2 dl olivolja
2 msk citronsaft
500 g rökt fisk (t ex sik, makrill, regnbåge eller böckling)
2 msk finhackad färsk timjan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer