Frisé azur med rökt fisk

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Frisé azur med rökt fisk

Frisé azur med rökt fisk är ett utsökt recept där den rökta fisken serveras med en smakrik sallad på bland annat potatis, bönor, fetaost och svarta oliver. Servera frisé azuren och den rökta fisken med timjan.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1999

Frisé azur med rökt fisk

Ingredienser

4 portioner
6 potatisar (med skal, 6 st motsvarar ca 600 g)
200 g gröna bönor (haricots verts)
2 salladslökar (2 st motsvarar 1 liten purjolök)
1 burk fetaost (à ca 200 g)
1 burk svarta urkärnade oliver (à 200 g)
1 frisésalladshuvud (à 200 g)
salt
peppar
1/2 dl olivolja
2 msk citronsaft
500 g rökt fisk (t ex sik, makrill, regnbåge eller böckling)
2 msk finhackad färsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Frisée azur
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tonfisksallad med matvete & oliver
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varmrökt fisk med syrade grönsaker
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad
Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lax i ugn med crème fraiche och haricots verts
Betyg 3.8 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Drinktilltugg à la Fryksås
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad