Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Medel

Makrillwrap

Ta med dig det bästa från midsommarbordet på båtutflykten eller picknicken! Tortillabröden breds med krämig pepparrotsfärskost och fylls med sallad, kapris, ägg och makrill. Röran i det färska brödet blir till en underbar wrap.

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bre färskost över tortillabröden. Strö över salladsblad och kapris.
  2. Skiva äggen och fördela dem och makrillen över bröden. Strö över solrosfrön.
  3. Rulla ihop bröden och dela varje rulle på hälften.

För alla

Innehåller mjölk och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri tortillamix, Mixwell.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 paket färskost med pepparrotssmak (à ca 125 g)
  • 4 tortillabröd
  • 70 g färsk spenat och/eller ruccola
  • 4 tsk kapris
  • 4 hårdkokta ägg
  • 250 g vamrökt makrill (eller kallrökt lax)
  • 1 1/2 msk rostade solrosfrön
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer