Makrillwrap
![Makrillwrap](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17236/cf_259/makrillwrap.jpg)
Ta med dig det bästa från midsommarbordet på båtutflykten eller picknicken! Tortillabröden breds med krämig pepparrotsfärskost och fylls med sallad, kapris, ägg och makrill. Röran i det färska brödet blir till en underbar wrap.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008
![Makrillwrap](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17236/cf_259/makrillwrap.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 paket färskost med pepparrotssmak (à ca 125 g)
4 tortillabröd
70 g färsk spenat och/eller ruccola
4 tsk kapris
4 hårdkokta ägg
250 g vamrökt makrill (eller kallrökt lax)
1 1/2 msk rostade solrosfrön
För alla
Innehåller mjölk och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri tortillamix, Mixwell.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer