Makrillwrap

Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Makrillwrap

Ta med dig det bästa från midsommarbordet på båtutflykten eller picknicken! Tortillabröden breds med krämig pepparrotsfärskost och fylls med sallad, kapris, ägg och makrill. Röran i det färska brödet blir till en underbar wrap.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Makrillwrap

Ingredienser

4 portioner
1 paket färskost med pepparrotssmak (à ca 125 g)
4 tortillabröd
70 g färsk spenat och/eller ruccola
4 tsk kapris
4 hårdkokta ägg
250 g vamrökt makrill (eller kallrökt lax)
1 1/2 msk rostade solrosfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Makrillmacka med solros
Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Knäckebröd med makrill och avokado
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rökt fisk med svamptartar
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grekisk makrill
Betyg 3.1 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad