Makrillwrap

Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
0
Makrillwrap

Ta med dig det bästa från midsommarbordet på båtutflykten eller picknicken! Tortillabröden breds med krämig pepparrotsfärskost och fylls med sallad, kapris, ägg och makrill. Röran i det färska brödet blir till en underbar wrap.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Makrillwrap

Ingredienser

4 portioner
1   paket färskost med pepparrotssmak (à ca 125 g)
4   tortillabröd
70 g  färsk spenat och/eller ruccola
4 tsk  kapris
4   hårdkokta ägg
250 g  vamrökt makrill (eller kallrökt lax)
1 1/2 msk  rostade solrosfrön

För alla

Innehåller mjölk och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri tortillamix, Mixwell.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Makrillmacka med solros
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Knäckebröd med makrill och avokado
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rökt fisk med svamptartar
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grekisk makrill
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga