Varma smörgåspizzor med tomat

30
0
Varma smörgåspizzor med tomat

Pizza som mellanmål, japp, det fixas enkelt med några rågkakor. Lägg chilisås, tomat och mozzarella på rågkakan och krydda med pizzakryddan framför alla andra – oregano. Gratinera i ugnen 10 minuter och pizzamellanmålet är klart att servera.

Varma smörgåspizzor med tomat

Ingredienser

2 portioner
1 plommontomat
1/2 mozzarella (à 125 g)
2 msk chilisås eller tomatpesto
2 runda skivor bröd (gärna rågkakor)
1/2 tsk oregano

För alla

Kontrollera noga innehållet i tomatpeston.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

30

Kommentarer