Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka

Letar du efter lyxig vardagsmat? Jordärtskockor med parmesan och parmaskinka är ett perfekt alternativ för att lyxa till middagen lite extra. Servera jordärtskockorna tillsammans med fisk och sallad och njut av den goda smaken!

Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka

Ingredienser

4 portioner
350 - 400 g jordärtskockor
1 kruka rucolasallad
4 skivor parmaskinka (à ca 50 g)
1 msk olivolja
1 msk citron- eller limejuice
1/2 dl färskriven parmesan
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

I näringsberäkningen ingår panerad, stekt torsk och kokt potatis, samt banan och mörk choklad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2150 KJ / 514 kCal
Fett10.8 g

Testa liknande recept

Tortillapizza med parmaskinka
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Parmarullar med olivkräm
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Italienska kycklingbröst med vitello tonnatopotatis
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Persika, getost och tomatpizza
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Jordärtskockssoppa med parmachips
Betyg 4.5 av 5.
792 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minipizzor med gorgonzolakräm
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga