Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka

0
0
Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka

Letar du efter lyxig vardagsmat? Jordärtskockor med parmesan och parmaskinka är ett perfekt alternativ för att lyxa till middagen lite extra. Servera jordärtskockorna tillsammans med fisk och sallad och njut av den goda smaken!

Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka

Ingredienser

4 portioner
350 - 400 g jordärtskockor
1 kruka rucolasallad
4 skivor parmaskinka (à ca 50 g)
1 msk olivolja
1 msk citron- eller limejuice
1/2 dl färskriven parmesan
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

I näringsberäkningen ingår panerad, stekt torsk och kokt potatis, samt banan och mörk choklad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2150 KJ / 514 kCal
Fett 0 g
Läs mer om näringsvärden