Persika, getost och tomatpizza

3
0
Persika, getost och tomatpizza

Testa något nytt på din traditionella pizza! Saftig persika, kladdig getost, tomat och salt parmaskinka på en grund av fyllig pizzasås och frasig pizzadeg gör den här pizzan till en höjdare.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005

Persika, getost och tomatpizza

Ingredienser

4 portioner

Pizzadeg

2 paket pizzadegmix

Pizzasås

1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
2 - 2 1/2 msk olivolja
2 msk tomatpuré
500 g krossade tomater (gärna kryddade)
1/2 - 4/5 tsk salt
1 - 1 1/2 krm peppar
1 tsk socker
1/2 kruka basilika

Topping

2 - 3 tomater
1 burk persikor (à ca 400 g)
ca 250 g getost
tunna skivor parmaskinka
rucolasallad

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer