Persika, getost och tomatpizza
Testa något nytt på din traditionella pizza! Saftig persika, kladdig getost, tomat och salt parmaskinka på en grund av fyllig pizzasås och frasig pizzadeg gör den här pizzan till en höjdare.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005
Ingredienser
4 portioner
Pizzadeg
2 paket pizzadegmix
Pizzasås
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
2 - 2 1/2 msk olivolja
2 msk tomatpuré
500 g krossade tomater (gärna kryddade)
1/2 - 4/5 tsk salt
1 - 1 1/2 krm peppar
1 tsk socker
1/2 kruka basilika
Topping
2 - 3 tomater
1 burk persikor (à ca 400 g)
ca 250 g getost
tunna skivor parmaskinka
rucolasallad
Gör så här
Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer