Persika, getost och tomatpizza

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Persika, getost och tomatpizza

Testa något nytt på din traditionella pizza! Saftig persika, kladdig getost, tomat och salt parmaskinka på en grund av fyllig pizzasås och frasig pizzadeg gör den här pizzan till en höjdare.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005

Persika, getost och tomatpizza

Ingredienser

4 portioner

Pizzadeg

2   paket pizzadegmix

Pizzasås

1   gul lök
2   vitlöksklyftor
1   röd paprika
2 - 2 1/2 msk  olivolja
2 msk  tomatpuré
500 g  krossade tomater (gärna kryddade)
1/2 - 4/5 tsk  salt
1 - 1 1/2 krm  peppar
1 tsk  socker
1/2   kruka basilika

Topping

2 - 3   tomater
1   burk persikor (à ca 400 g)
ca 250 g  getost
tunna skivor parmaskinka
rucolasallad

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sallad med getost och rosmarinstekt persika
Betyg 4.8 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortillapizza med parmaskinka
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillade nektariner och persikor
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med persika och getost
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomat- och persikosalsa
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Minipizzor med chèvre och persikor
Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga