Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka

Letar du efter lyxig vardagsmat? Jordärtskockor med parmesan och parmaskinka är ett perfekt alternativ för att lyxa till middagen lite extra. Servera jordärtskockorna tillsammans med fisk och sallad och njut av den goda smaken!

Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka

Ingredienser

4 portioner
350 - 400 g jordärtskockor
1 kruka rucolasallad
4 skivor parmaskinka (à ca 50 g)
1 msk olivolja
1 msk citron- eller limejuice
1/2 dl färskriven parmesan
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

00:10:00
I näringsberäkningen ingår panerad, stekt torsk och kokt potatis, samt banan och mörk choklad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2150 KJ / 514 kCal
Fett10.8 g

Testa liknande recept

Parmarullar med olivkräm
Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tortillapizza med parmaskinka
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Persika, getost och tomatpizza
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Italienska kycklingbröst med vitello tonnatopotatis
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jordärtskockssoppa med parmachips
Betyg 4.5 av 5.827 personer har röstat
Receptet har 116 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostade jordärtskockor
Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad