Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka

Letar du efter lyxig vardagsmat? Jordärtskockor med parmesan och parmaskinka är ett perfekt alternativ för att lyxa till middagen lite extra. Servera jordärtskockorna tillsammans med fisk och sallad och njut av den goda smaken!

Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka

Ingredienser

4 portioner
350 - 400 g jordärtskockor
1 kruka rucolasallad
4 skivor parmaskinka (à ca 50 g)
1 msk olivolja
1 msk citron- eller limejuice
1/2 dl färskriven parmesan
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

00:10:00
I näringsberäkningen ingår panerad, stekt torsk och kokt potatis, samt banan och mörk choklad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2150 KJ / 514 kCal
Fett10.8 g

Testa liknande recept

  • Parmarullar med olivkräm
    Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tortillapizza med parmaskinka
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Persika, getost och tomatpizza
    Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Jordärtskockssoppa med parmachips
    Betyg 4.5 av 5.848 personer har röstat
    Receptet har 122 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad