Varma delikatessbaguetter

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Varma delikatessbaguetter

Smaskigt mellanmål med krämig chèvre och salt parmaskinka, kan det bli bättre? Baguetterna bakas i ugnen tills osten smält och bröden fått fina färger. Kronärtskockor, pinjenötskärnor och soltorkade tomater ger alla bedårande smaker till rätten.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1999

Varma delikatessbaguetter

Ingredienser

4 portioner
4 minibaguette
200 g marinerade kronärtskockor (säljs ofta i lösvikt)
100 g marinerade soltorkade tomater
100 g chèvre (getost)
100 g parmaskinka (eller bacon)
2 msk pinjenötskärnor
ev 150 g blandade salladsblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Spansk potatissallad
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostkräm med äppelgranité
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ramslökspesto
Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Spenatsallad med kronärtskockor och brie
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kronärtskockor med lufttorkad skinka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta- & avokadosallad
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga