Varma delikatessbaguetter

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Varma delikatessbaguetter

Smaskigt mellanmål med krämig chèvre och salt parmaskinka, kan det bli bättre? Baguetterna bakas i ugnen tills osten smält och bröden fått fina färger. Kronärtskockor, pinjenötskärnor och soltorkade tomater ger alla bedårande smaker till rätten.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1999

Varma delikatessbaguetter

Ingredienser

4 portioner
4   minibaguette
200 g  marinerade kronärtskockor (säljs ofta i lösvikt)
100 g  marinerade soltorkade tomater
100 g  chèvre (getost)
100 g  parmaskinka (eller bacon)
2 msk  pinjenötskärnor
ev 150 g  blandade salladsblad

Gör så här

Tips

Bake off är ett begrepp som funnits många år inom restaurangbranschen. På senare år har det också blivit allt vanligare i vanliga livsmedelsbutiker med bröd som man själv gräddar färdigt. Sådana baguetter passar bra här.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Getostkräm med äppelgranité
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spansk potatissallad
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta- & avokadosallad
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chutney
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatsallad med kronärtskockor och brie
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ramslökspesto
Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga