Varma chips med citrondipp

Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
0
Varma chips med citrondipp

Att värma chips gör dem extra spröda, och när det gäller chips är det ju sprödheten som man vill åt. Särskilt om du ska doppa chipsen i en krämig dipp! Inled festen med varma chips ihop med en citrondipp baserad på gräddfil, honung, citronpeppar och citronskal.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Varma chips med citrondipp

Ingredienser

4-6 portioner

Dippsås

3 dl gräddfil
1 tsk honung
1 tsk citronpeppar
1/2 msk finrivet citronskal
2 krm salt

Chips

1 påse chips à 150-200 g (gärna gårdschips eller lantchips med parmesansmak)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1556 KJ / 372 kCal
Fett25 g
Salt1.09 g
Kolhydrater31 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Palsternackschips på kex med lufttorkad skinka
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade chips
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kantarellcrème
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chips med kantarelldipp
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönsaksstavar & chips med örtdipp
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Romdipp med chips
Betyg 4.7 av 5.
74 personer har röstat
Under 15 min att tillaga