Varm viltbuljong

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Varm viltbuljong

Ett smakrikt recept på varm viltbuljong att servera till exempelvis renkött. Du gör buljongen av bland annat purjolök, palsternacka, rotselleri, morot, viltfond och enbär.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2005

Varm viltbuljong

Ingredienser

6 portioner
100 g purjolök
100 g palsternacka
50 g rotselleri
50 g morot
1 1/2 l vatten
5 msk viltfond
10 krossade enbär
1/2 tsk salt

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Testa liknande recept

Hjortfilé med rotsellericrème och spenat
Betyg 3.4 av 5.105 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Viltwok med rotsaker
0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jägarnas vilda gryta
Betyg 2.7 av 5.55 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Viltconsommé med svampfyllda ravioli
Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rotfruktsmos med persilja
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Honungsglacerade rotfrukter
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad