Varm sallad på marinerade kronärtskockor

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Varm sallad på marinerade kronärtskockor

Marinerade kronärtskockor blir supergoda serverade som en varm sallad tillsammans med spenat! Ett enkelt tillbehör som går att laga på ett kick när du vill ha något grönt till maten.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Varm sallad på marinerade kronärtskockor

Ingredienser

4-6 portioner
2 burkar kronärtskockshjärtan eller -bottnar i olja (à ca 300 g)
200 g färsk bladspenat
2 krm salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • I ingredienslistan står det kronärtskockshjärtan. På bilden är det alldeles tydligt kronärtskocksbottnar. Vilket är bäst?

    Ragna

    Hej Ragna! Tack för dina skarpa ögon. Det stämmer att det är kronärtskocksbottnar på bilden. Vi har nu uppdaterat ingredienslistan med kränärtskockshjärtan eller -bottnar, det går bra med vilket som. Hoppas du gillar salladen. Hälsningar Ulrika

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Varm dipp på kronärtskocka
    Betyg 4.7 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Varm parmesan- och kronärtskocksdipp
    Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Röra på kronärtskockshjärtan
    0 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad