Varm parmesan- och kronärtskocksdipp
Varm kronärtskocksdipp med krämig mascarpone är enkelt att göra och passar lika bra som mingelmat som ett lyxigt tillskott till fredagsmyset. Här har vi smaksatt dippen med smakrik parmesan och frisk citronjuice. Servera med chips eller krispiga grönsaksstavar!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2022
Ingredienser
4 portioner
1 förp kronärtskockshjärtan (à 390 g)
1 dl mascarpone
1 dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
1 - 2 msk färskpressad citronjuice
salt
olivolja
Till servering
saltade potatischips
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag hade i en hel burk mascarpone (förvisso av misstag) & detta kan vara den godaste & mest lättlagade dipp jag både gjort & ätit! Åt med Finn Crisp Snacks eftersom jag inte gillar chips.
Cecilia
2022-12-27Supergott, funkar lika bra till ugnsbakade rotfrukter!
Charlotte
2022-03-13Varför så lite av allt 1 dl?????? Öka på !!!!!! Annars jättegott.
Christina
2022-03-06