Varm parmesan- och kronärtskocksdipp

10
2
Varm parmesan- och kronärtskocksdipp

Varm kronärtskocksdipp med krämig mascarpone är enkelt att göra och passar lika bra som mingelmat som ett lyxigt tillskott till fredagsmyset. Här har vi smaksatt dippen med smakrik parmesan och frisk citronjuice. Servera med chips eller krispiga grönsaksstavar!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2022

Varm parmesan- och kronärtskocksdipp

Ingredienser

4 portioner
1 förp kronärtskockshjärtan (à 390 g)
1 dl mascarpone
1 dl finriven parmesan
1 - 2 msk färskpressad citronjuice
salt
olivolja

Till servering

saltade potatischips

För alla

Kontrollera noga innehållet i chipsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Charlotte

2022-03-13

Supergott, funkar lika bra till ugnsbakade rotfrukter!

Christina

2022-03-06

Varför så lite av allt 1 dl?????? Öka på !!!!!! Annars jättegott.