Varm potatis- och spenatsallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Varm potatis- och spenatsallad

Här har du ett komplett tillbehör till steken! Skivor av salladslök blandas med den nykokta varma potatisen och därefter med grann grön bladspenat. Över salladen ringlas raps- eller olivolja och syrlig citronjuice.

Varm potatis- och spenatsallad

Ingredienser

4 portioner
500 g små runda potatisar
5 - 6 salladslökar
100 g späd bladspenat
1/2 dl kallpressad raps- eller olivolja
2 - 3 msk färskpressad citronjuice
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Morotssallad med russin & bladspenat
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Syrlig vintersallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödgrön risonisallad
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Couscous-sallad med rökt fisk
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ljummen risonisallad med rostad mandeldressing
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grekiskt spenatris
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga