Couscous-sallad med rökt fisk

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Couscous-sallad med rökt fisk

En snabb och mättande måltid finner du i denna couscous-sallad med rökt fisk. Ge din couscous en lite syrlig ton före du lägger på len avokado, mumsig lax och en trevlig, hackad röra av bladspenat, rödlök och persilja. Servera direkt!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Couscous-sallad med rökt fisk

Ingredienser

4 portioner
150 g  rökt lax alternativt 1 böckling till varje person
4   portioner couscous
1/2 dl  olivolja
3 msk  citronjuice
salt och peppar
1   pkt djupfryst tinad bladspenat
2   vitlöksklyftor
1   rödlök
2 dl  persilja
1   mogen avokado

För alla

Salladen är fri från ägg, laktos och mjölkprotein men innehåller gluten. 
Gör glutenfri: uteslut couscousgrynen och använd i stället kokt ris.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Ovetandes om det här receptet, rörde jag ihop precis dessa ingredienser bortsett från rödlöken och avocadon. Det blev väldigt gott, så det kan nog bara bli godare med lök och avocado.

Mari

2006-08-11

Testa liknande recept

Couscous med pesto, spenat och feta
Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmesangratinerad svamp med kassler
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lax med vit bönkräm och tomat
Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax och hummus med yoghurt
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med couscous och myntayoghurt
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling med couscous, aprikoser och cashewnötter
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga