Morotssallad med russin & bladspenat

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Morotssallad med russin & bladspenat

Spänstig morotssallad som marineras med fyllig olivolja och syrlig citronjuice. Toppingen bestående av rostade russin och pinjenötter tillsammans med spröd, grann bladspenat gör salladen rik på färg och smak.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Morotssallad med russin & bladspenat

Ingredienser

10 portioner
500 g  morötter
1/2 dl  färskpressad citronjuice
1/2 dl  olivolja
flingsalt
nymalen svartpeppar
1 dl  russin
1/2 dl  pinjenötter
1   påse bladspenat (à 150 g) eller samma mängd ruccolasallad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi420 KJ / 100 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Paprikapesto med fetaost och rostade pinjenötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nyttiga snacks
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krämig spenatpasta med rostade pinjenötter
Betyg 4.3 av 5.
139 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad partymix
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 45 min att tillaga