Morotssallad med russin & bladspenat

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Morotssallad med russin & bladspenat

Spänstig morotssallad som marineras med fyllig olivolja och syrlig citronjuice. Toppingen bestående av rostade russin och pinjenötter tillsammans med spröd, grann bladspenat gör salladen rik på färg och smak.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Morotssallad med russin & bladspenat

Ingredienser

10 portioner
500 g morötter
1/2 dl färskpressad citronjuice
1/2 dl olivolja
flingsalt
nymalen svartpeppar
1 dl russin
1/2 dl pinjenötter
1 påse bladspenat (à 150 g) eller samma mängd ruccolasallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi420 KJ / 100 kCal
Fett6.5 g

Testa liknande recept

Pannkakor med vitlöksfräst svamp, pinjenötter och fetaost
Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Paprikapesto med fetaost och rostade pinjenötter
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig spenatpasta med rostade pinjenötter
Betyg 4.3 av 5.157 personer har röstat
Receptet har 19 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nyttiga snacks
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostad partymix
Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostade rödbetor med pocherat ägg, fläsk och getostdressing
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad