Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Varm paprikamacka ”Red pepper melt”

Tuffa mellismackor som bjuder på maffiga smaker! Paprikamackorna går snabbt att förbereda och sedan sköter de sig själva i ugnen. Krispiga grönssaksstavar är ett gott och fräscht tillbehör.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2015
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Blanda paprika, majonnäs och ost.
  3. Lägg brödskivorna på en bakpappersklädd plåt. Fördela röran på bröden. Krydda med salt och peppar.
  4. Ställ in i mitten av ugnen ca 10 minuter.
  5. Servera gärna mackorna med plockgrönsaker eller en fräsch sallad.

För alla

Fri från laktos, men kontrollera innehållet i brödet.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfritt ostalternativ och kontrollera innehållet i brödet.
Gör äggfri: Välj äggfri majonnäs. Kontrollera innehållet i brödet.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 dl strimlad grillad paprika på burk
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl riven lagrad ost
  • 4 skivor ljust bröd
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Majonnäs

5:- Rabatt

Hellmanns Real Mayonnaise 180-400 g/225 ml

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 1234 kJ / 295 kCal