Varm paprikamacka ”Red pepper melt”

1
0
Varm paprikamacka ”Red pepper melt”

Tuffa mellismackor som bjuder på maffiga smaker! Paprikamackorna går snabbt att förbereda och sedan sköter de sig själva i ugnen. Krispiga grönssaksstavar är ett gott och fräscht tillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2015

Varm paprikamacka ”Red pepper melt”

Ingredienser

4 portioner
1 dl strimlad grillad paprika på burk
1 dl majonnäs
1 dl riven lagrad ost
4 skivor ljust bröd
2 krm salt
1 krm svartpeppar

För alla

Fri från laktos, men kontrollera innehållet i brödet.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfritt ostalternativ och kontrollera innehållet i brödet.
Gör äggfri: Välj äggfri majonnäs. Kontrollera innehållet i brödet.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1234 KJ / 295 kCal
Fett 23 g
Salt 2.34 g
Kolhydrater 15 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden