Varm paprikamacka ”Red pepper melt”

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Varm paprikamacka ”Red pepper melt”

Tuffa mellismackor som bjuder på maffiga smaker! Paprikamackorna går snabbt att förbereda och sedan sköter de sig själva i ugnen. Krispiga grönssaksstavar är ett gott och fräscht tillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2015

Varm paprikamacka ”Red pepper melt”

Ingredienser

4 portioner
1 dl  strimlad grillad paprika på burk
1 dl  majonnäs
1 dl  riven lagrad ost
4   skivor ljust bröd
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar

För alla

Fri från laktos, men kontrollera innehållet i brödet.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfritt ostalternativ och kontrollera innehållet i brödet.
Gör äggfri: Välj äggfri majonnäs. Kontrollera innehållet i brödet.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1234 KJ / 295 kCal
Fett23 g
Salt2.34 g
Kolhydrater15 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Varma mackor med stuvad svamp
Betyg 4.4 av 5.
133 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Gratinerad långfranska med skinka och ägg
Betyg 4.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörrebröd med sellerisallad och makrill
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Svampsandwich de luxe
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga