Varm paprikamacka ”Red pepper melt”

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Varm paprikamacka ”Red pepper melt”

Tuffa mellismackor som bjuder på maffiga smaker! Paprikamackorna går snabbt att förbereda och sedan sköter de sig själva i ugnen. Krispiga grönssaksstavar är ett gott och fräscht tillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2015

Varm paprikamacka ”Red pepper melt”

Ingredienser

4 portioner
1 dl strimlad grillad paprika på burk
1 dl majonnäs
1 dl riven lagrad ost
4 skivor ljust bröd
2 krm salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1234 KJ / 295 kCal
Fett23 g
Salt2.34 g
Kolhydrater15 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Varma mackor med stuvad svamp
Betyg 4.4 av 5.138 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nørrebro curry – grillmacka med rostbiff, äpple och curry
Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörrebröd med sellerisallad och makrill
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gratinerad långfranska med skinka och ägg
Betyg 4.9 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gudmodern – grillad macka med tallegio, salami och valnötter
Betyg 3.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tonfiskmacka med paprikapesto
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad