Varm getost med citrus- och myntahonung

Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
1
Varm getost med citrus- och myntahonung

Till ditt tapasbord eller som en annorlunda efterrätt kan du servera denna varma getost med en sås på honung med citrus och mynta. Den smakrika chèvren passar utmärkt ihop med den syrliga såsen som även skänker sötma.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2004

Varm getost med citrus- och myntahonung

Ingredienser

4 portioner
4 skivor chèvre (getost), à ca 50 g
1 dl honung (gärna apelsinbloms- eller akaciahonung)
1/2 dl tunna strimlor av av apelsin- och citronskal (skölj frukterna innan du strimlar skalet)
färsk eller torkad mynta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat

Kommentar

Varifrån kommer delikatessYoggin och kesellan? För att inte tala om bären!

Gunilla

2005-12-26

Testa liknande recept

Fransk valnötssallad
Betyg 2.8 av 5.
58 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvre chaud med pumpafrön
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvre biscuits med persika och honung
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvre chaud - chèvretoast
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerad chèvre med rosmarinhonung
Betyg 2.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerad getost med rödlök och sharon
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga