Varm fisksås med dill

Servera denna varma fisksås till all typ av fisk. Såsen är sagolikt krämig och med dill och en citronklyfta till är den jättegod att servera till både lax och torsk.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
12 stVäldigt god fisksås till lax.
Eva-lotta
Den var god men vi råkade tillaga den lite fel
Maria
Äter alltid den till fisk. Superenkel och god
Marie
Grymt enkel och god!
Malin
Gott
Birgitta
Jättegod till stekta Rödingsfilér med Rosépeppar och Grönpeppar som krossas i mortel. Sås för två personer: 1 dl grädde, 1 dl Créme fraiche , 1 fiskbuljong och fryst dill. Kristina Liss
Kristina frida
Enkel supergod sås till lax!! Kommer garanteras göras igen!
Sara
Jättegod sås men gör absolut inget att minska till 1,5 tärning istället för 2. Och pressa mer än gärna ner 1 citron för lite syra!
Gustaf
Mycket god och läcker sås!
Agneta
Jättegod sås kan rekommenderas.
Ingrid