Varm fiskfärs

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
1
Varm fiskfärs

Tillsammans med pressad potatis och en sås blir denna varma fiskfärs suveränt god! Vitlök, crème fraiche och oliver ger fisken krämiga smaker. Enkelt, gott och snabbt!

Varm fiskfärs

Ingredienser

4 portioner
1   pkt djupfryst torsk (à 400 g)
1 tsk  salt
1 krm  vitpeppar
2 msk  potatismjöl
10   soltorkade tomater
10   urkärnade svarta oliver
1 dl  purjolök
1 dl  grädde
3 dl  mjölk
1   burk lätt crème fraiche
1/2 dl  hackad basilika
pressad vitlök
salt och peppar
4   port potatis

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche, grädde och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), ersätt grädden och mjölken med ris-, soja- eller havrebaserad ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Skiva ca 4 tomater och lägg på som garnering (för 4 port).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

VARNING. Det måste vara nåt fel på receptet. Jag tror inte det skall vara 3 dl mjölk. Det blev smaklöst och geggigt. Tråkigt då ingredienserna var goda. Försökte rädda resterna genom att blanda i ägg och steka smeten som biffar Men det blev bara lite bättre

Anna

2021-03-08

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Fiskgryta med tomat och dill
Betyg 4.3 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskkakor med ris och Rhode Islandsås
Betyg 3.8 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Currygratinerad torsk med persilja
Betyg 3.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgryta med fänkål och färsk pasta
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga