Varm ägg- & potatissallad med bacon

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Varm ägg- & potatissallad med bacon

I det här receptet på varm ägg- & potatissallad med bacon gör du en fräsch och franskinspirerad potatissallad med härliga smaker som du blandar med knaperstekt bacon och serverar med skinka. En utsökt och lite lättare måltid som passar till lunch.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Varm ägg- & potatissallad med bacon

Ingredienser

4 portioner
700 g  potatis
4   ägg
140 g  skivad bacon
1 msk  dijonsenap
1 dl  olivolja
1/2 dl  rödvinsvinäger
2 dl  strimlad purjolök
1 dl  grovhackad persilja
salt
nymalen svartpeppar

Till servering

kokt/rökt skinka eller bröd
spröda salladsblad

Gör så här

Tips

Detta är en jättegod sallad som passar utmärkt till julskinka.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pithivier – Smördegspaj med bacon och purjolök
Betyg 3.7 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Breakfast burger
Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svamp med syltlök och bacon
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk bondsallad med fiskpinnar
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Boudin Noir
Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kycklingleversallad med krutonger
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga