Minutbiff med potatispuré aligot och bacon
Den här snabba biffen serveras med ett franskt potatismos. Puré aligot görs med lagrad ost och vispas ihop med kokt potatis – resultatet blir mycket smak och spännande konsistens. Krispig bacon, lök och kokta haricots verts blir pricken över i:et, en delikat måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2014
Ingredienser
4 portioner
Potatispuré
900 g potatis, gärna mandelpotatis
2 dl mjölk
1 msk smör eller margarin
1 1/2 dl riven lagrad ost
salt
peppar
Lökbacon
1 gul lök
140 g bacon
150 g haricots verts (bönor)
ca 600 g minutbiff
1 msk smör eller margarin
1/2 kruka persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2582 KJ / 617 kCal
Fett26.5 g
Kolhydrater43 g
Protein47.9 g
Kommentar
Jättegott...och enkelt.
Johan
2020-07-08