Boudin Noir

Betyg 2.9 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Boudin Noir

Boudin Noir är det lilla tilltugget med den stora smaken. Du gör en fantastisk mix av lök, äpple, blodpudding och timjan och rullar in blandningen i bacon. En annorlunda och spännande smakupplevelse.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2008

Boudin Noir

Ingredienser

8 portioner
1 gul lök
1 äpple
200 g blodpudding
smör till stekning
1/2 dl grovhackad färsk timjan
1/2 tsk salt
1 krm grovmalen vitpeppar
flytande smör och rapsolja eller olivolja
2 paket bacon i skivor (à 140 g)

Gör så här

00:10:00
04:00:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Blodpudding med äppel- och lökfräs
Betyg 4.5 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grekinspirerat tilltugg
Betyg 2.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pithivier – Smördegspaj med bacon och purjolök
Betyg 3.5 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svamp med syltlök och bacon
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fransk lantgryta
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Colamarinerat bacon
Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad