Vårig sparrissallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Vårig sparrissallad

Ett lättlagat och enkelt recept på vårig sparrissallad som passar perfekt att servera som tillbehör till olika maträtter. Du gör den lyxiga salladen av sparris, olivolja, vinäger, nötmix och flingsalt.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka grön sparris mjuk i lättsaltat vatten.
  2. Lägg upp på ett fat och ringla över olivolja blandad med lite vinäger. Strö på rostad nötmix och lite flingsalt.

Tips

Färsk sparris är gott som det är, men extra piff får den med en nötmixvinägrett.

Ingredienser

Portioner: 1
  • sparris
  • olivolja
  • vinäger
  • rostad nötmix
  • flingsalt
Lägg till i inköpslistan