Stekt sparris med parmesanströssel och ruccola

Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Stekt sparris med parmesanströssel och ruccola

Liva upp matbordet med det här färggranna tillbehöret. Du steker sparrisen i olivolja och strör ett hissnande gott parmesanströssel över och blandar med ruccola och flingsalt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Stekt sparris med parmesanströssel och ruccola

Ingredienser

10 portioner

Sparris

3 buntar grön sparris (à 80 g)
1 msk olivolja

Ostströssel

1 liten baguette (à 15 cm)
1 dl finriven parmesan
3 msk olivolja
2 krm peppar

Dressing

2 msk balsamvinäger
2 msk olivolja

Till garnering

rucola
flingsalt

Gör så här

00:03:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Testa liknande recept

Hyvlade morötter i sallad med grön sparris och ruccola
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Somriga grillgrönsaker
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Crostini med parmesan och ruccola
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Baguette med mortadella, örtricotta, pecorino och rucola
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Brie i ugn med jordgubbar och rostade hasselnötter
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Modern klassiker - Baguette med chèvre och honung
Betyg 4.5 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad