Stekt sparris med parmesanströssel och ruccola

Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
0
Stekt sparris med parmesanströssel och ruccola

Liva upp matbordet med det här färggranna tillbehöret. Du steker sparrisen i olivolja och strör ett hissnande gott parmesanströssel över och blandar med ruccola och flingsalt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Stekt sparris med parmesanströssel och ruccola

Ingredienser

10 portioner

Sparris

3 buntar grön sparris (à 80 g)
1 msk olivolja

Ostströssel

1 liten baguette (à 15 cm)
1 dl finriven parmesan
3 msk olivolja
2 krm peppar

Dressing

2 msk balsamvinäger
2 msk olivolja

Till garnering

rucola
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Somriga grillgrönsaker
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rökt laxröra med sparris
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Västkustmacka
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad grön sparris med vitlök och parmesan
Betyg 4.3 av 5.
58 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ugnsbakad torsk med sparris, tomat och basilika
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga