Vårig gremolata
![Vårig gremolata](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Gremolata är ett rikt tillbehör fullt med smaker från bland annat hackad vitlök, persilja och mynta som sveps in i en härlig olivolja. Tillbehöret är perfekt att använda för att få variation på grilltallriken under vår- och sommarhalvåret.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010
![Vårig gremolata](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
undefined
skal av 1 citron
1 - 2 finhackade vitlöksklyftor
1 1/2 dl hackad bladpersilja
1/2 dl hackad mynta
3 msk olivolja
2 krm salt
1 krm peppar
Gör så här
Tips
Gremolata är ett härligt tillbehör till mycket. Här förstärkt med frisk mynta till påsklammet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer