Vårig gremolata

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Vårig gremolata

Gremolata är ett rikt tillbehör fullt med smaker från bland annat hackad vitlök, persilja och mynta som sveps in i en härlig olivolja. Tillbehöret är perfekt att använda för att få variation på grilltallriken under vår- och sommarhalvåret.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Vårig gremolata

Ingredienser

undefined
skal av 1   citron
1 - 2   finhackade vitlöksklyftor
1 1/2 dl  hackad bladpersilja
1/2 dl  hackad mynta
3 msk  olivolja
2 krm  salt
1 krm  peppar

Gör så här

Tips

Gremolata är ett härligt tillbehör till mycket. Här förstärkt med frisk mynta till påsklammet.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillade lammkotletter med kryddiga pitasnibbar
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tabbouleh med linser
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Örtdoftande köttfärsbiffar och majsplättar
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ljummen dinkel- och rotfruktssallad
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga