Grillat lamm och knaprigt grillade pitabröd med kryddor serverat med en kall yoghurtsås, enkelt och överraskande gott! Receptet på lammkotletterna och de kryddiga pitasnibbarna fungerar utmärkt både vid fest och till vardags.
Ingredienser
4 portioner
8
dubbla lammkotletter
2
msk
pressad saft av citron
2
msk
olivolja
2
krm
grovmald svartpeppar
1
tsk
salt
Pitasnibbar
2
pitabröd
1
liten rödlök
4
kvistar bladpersilja
2
kvistar mynta
2
msk
olivolja
1
tsk
paprikapulver
1
tsk
mald koriander
1
tsk
spiskummin
1 - 1 1/2
krm
salt
1
krm
chilipeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
1
2 st
Kommentarer
Knut
2006-06-22
Säkert gott men det måste ha skett en arbetsolycka då receptet lades in på sidan. En hel massa ingredienser finns inte nämnt i ingrediens-listan. Hur mycket rödlök, pitabröd, bladpersilja och mynta ska det gå åt?
Anette
2005-06-19
Försök med en fräch potatissallad till denna rätt.
Kommentarer
Knut
2006-06-22Säkert gott men det måste ha skett en arbetsolycka då receptet lades in på sidan. En hel massa ingredienser finns inte nämnt i ingrediens-listan. Hur mycket rödlök, pitabröd, bladpersilja och mynta ska det gå åt?
Anette
2005-06-19Försök med en fräch potatissallad till denna rätt.