Grillade lammkotletter med kryddiga pitasnibbar
Grillat lamm och knaprigt grillade pitabröd med kryddor serverat med en kall yoghurtsås, enkelt och överraskande gott! Receptet på lammkotletterna och de kryddiga pitasnibbarna fungerar utmärkt både vid fest och till vardags.
Ingredienser
4 portioner
8 dubbla lammkotletter
2 msk pressad saft av citron
2 msk olivolja
2 krm grovmald svartpeppar
1 tsk salt
Pitasnibbar
2 pitabröd
1 liten rödlök
4 kvistar bladpersilja
2 kvistar mynta
2 msk olivolja
1 tsk paprikapulver
1 tsk mald koriander
1 tsk spiskummin
1 - 1 1/2 krm salt
1 krm chilipeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Säkert gott men det måste ha skett en arbetsolycka då receptet lades in på sidan. En hel massa ingredienser finns inte nämnt i ingrediens-listan. Hur mycket rödlök, pitabröd, bladpersilja och mynta ska det gå åt?
Knut
2006-06-22Försök med en fräch potatissallad till denna rätt.
Anette
2005-06-19