Vaniljglass med stekt rågbröd och fryst äpple

Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vaniljglass med stekt rågbröd och fryst äpple

Med några äpplen i frysen har man alltid nära till något friskt, kallt och naturligt sött om man blir sugen. Råriven äppelsorbet helt enkelt. Tillsammans med en kula vaniljglass och smörstekta rågbrödssmulor blir detta en spännande dessert med härligt crunch!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2016

Vaniljglass med stekt rågbröd och fryst äpple

Ingredienser

4 portioner
1/2 l vaniljglass
100 g mörkt rågbröd
25 g smör
1 djupfryst rött äpple
salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1098 KJ / 262 kCal
Fett15 g
Salt0.44 g
Kolhydrater27 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Fruktsallad med vaniljglasskvarg
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Glassbomb med italiensk maräng
    Betyg 4.5 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sesamglass med limemarinerad ananas
    Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sockerstekta äpplen med havregryn
    Betyg 4.4 av 5.160 personer har röstat
    Receptet har 29 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bakat toscaäpple
    Betyg 4.4 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad