Vaniljglass med stekt rågbröd och fryst äpple

Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vaniljglass med stekt rågbröd och fryst äpple

Med några äpplen i frysen har man alltid nära till något friskt, kallt och naturligt sött om man blir sugen. Råriven äppelsorbet helt enkelt. Tillsammans med en kula vaniljglass och smörstekta rågbrödssmulor blir detta en spännande dessert med härligt crunch!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2016

Vaniljglass med stekt rågbröd och fryst äpple

Ingredienser

4 portioner
1/2 l vaniljglass
100 g mörkt rågbröd
25 g smör
1 djupfryst rött äpple
salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1098 KJ / 262 kCal
Fett15 g
Salt0.44 g
Kolhydrater27 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Fruktsallad med vaniljglasskvarg
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Päppelkaka
Betyg 3.6 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Brummers tarte tatin
Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glassbomb med italiensk maräng
Betyg 4.5 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sesamglass med limemarinerad ananas
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sockerstekta äpplen med havregryn
Betyg 4.4 av 5.153 personer har röstat
Receptet har 27 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad