En flört med den klassiska hallon- och persikodesserten Peach Melba, men uppdaterad med maränger och kanderad mandel. Lägg upp i form av en vacker krans, det blir extra effektfullt och inbjudande. Satsa på en riktigt god vaniljglass med äkta vanilj i.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2016
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av glass, sorbet, maräng och matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri glass, ex. havre- eller sojabaserad, och sorbet. Välj mjölkfria maränger och mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: välj äggfri glass, sorbet och maräng.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Alexandra
2023-01-04Toppen! Enkelt men gott och vackert
Maria
2022-01-01Denna gör succé varje gång! Strykande åtgång till både barn och vuxna. Tacksamt att så mycket går att förberedes innan.
Katarina
2021-12-15Vad kan man använda istället för mandeln om man är nötallergiker?