Peach Melba-krans med maräng och kanderad mandel

Betyg 4.6 av 5.
41 personer har röstat
6
Peach Melba-krans med maräng och kanderad mandel

En flört med den klassiska hallon- och persikodesserten Peach Melba, men uppdaterad med maränger och kanderad mandel. Lägg upp i form av en vacker krans, det blir extra effektfullt och inbjudande. Satsa på en riktigt god vaniljglass med äkta vanilj i.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Peach Melba-krans med maräng och kanderad mandel

Ingredienser

6 portioner
1/2 l  vaniljglass
1/2 l  hallonsorbet
1 - 2   persikohalvor i juice
125 g  färska hallon
20 - 30   maränger (gärna olika storlekar och färger)
frystorkade hallon till garnering

Kanderad mandel

2 msk  strösocker
1 msk  smör
1 dl  sötmandel

Hallonsås

250 g  frysta hallon
2 msk  strösocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
41 personer har röstat

Kommentarer

Fantastiskt gott!

Camilla

2023-03-05

Toppen! Enkelt men gott och vackert

Alexandra

2023-01-04

Denna gör succé varje gång! Strykande åtgång till både barn och vuxna. Tacksamt att så mycket går att förberedes innan.

Maria

2022-01-01

Näringsvärde per portion

Energi1909 KJ / 455 kCal
Fett17 g
Salt0.2 g
Kolhydrater69 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Glassbomb
Betyg 3 av 5.
64 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Persikoklyftor med hallonsås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glasstårta med körsbär och choklad
Betyg 3.1 av 5.
152 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varma kaneläpplen med ingefärsglass
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glassbomb med falsk cassata
Betyg 3.4 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad banana split
Betyg 2.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga