Peach Melba-krans med maräng och kanderad mandel
En flört med den klassiska hallon- och persikodesserten Peach Melba, men uppdaterad med maränger och kanderad mandel. Lägg upp i form av en vacker krans, det blir extra effektfullt och inbjudande. Satsa på en riktigt god vaniljglass med äkta vanilj i.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016
Ingredienser
6 portioner
1/2 l vaniljglass
1/2 l hallonsorbet
1 - 2 persikohalvor i juice
125 g färska hallon
20 - 30 maränger (gärna olika storlekar och färger)
frystorkade hallon till garnering
Kanderad mandel
2 msk strösocker
1 msk smör
1 dl sötmandel
Hallonsås
250 g frysta hallon
2 msk strösocker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1909 KJ / 455 kCal
Fett17 g
Salt0.2 g
Kolhydrater69 g
Protein5 g
Kommentarer
Fantastiskt gott!
Camilla
2023-03-05Toppen! Enkelt men gott och vackert
Alexandra
2023-01-04Denna gör succé varje gång! Strykande åtgång till både barn och vuxna. Tacksamt att så mycket går att förberedes innan.
Maria
2022-01-01