Peach Melba-krans med maräng och kanderad mandel

36
2
Peach Melba-krans med maräng och kanderad mandel

En flört med den klassiska hallon- och persikodesserten Peach Melba, men uppdaterad med maränger och kanderad mandel. Lägg upp i form av en vacker krans, det blir extra effektfullt och inbjudande. Satsa på en riktigt god vaniljglass med äkta vanilj i.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Peach Melba-krans med maräng och kanderad mandel

Ingredienser

6 portioner
1/2 l
vaniljglass
1/2 l
hallonsorbet
1 - 2
persikohalvor i juice
125 g
färska hallon
20 - 30
maränger (gärna olika storlekar och färger)
-
frystorkade hallon till garnering

Kanderad mandel

2 msk
strösocker
1 msk
smör
1 dl
sötmandel

Hallonsås

250 g
frysta hallon
2 msk
strösocker

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av glass, sorbet, maräng och matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri glass, ex. havre- eller sojabaserad, och sorbet. Välj mjölkfria maränger och mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: välj äggfri glass, sorbet och maräng.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

36

Kommentarer

Lotta

2021-01-01

Supersuccé på nyår, mycket gott :-)

Helena

2020-02-07

Succé på nyår! Supergott.

Näringsvärde per portion

Energi 1909 KJ / 455 kCal
Fett 17 g
Salt 0.2 g
Kolhydrater 69 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept