Vaniljglass med olivolja och himalayasalt

18
0
Vaniljglass med olivolja och himalayasalt

Tänk att något så enkelt som vaniljglass med olivolja och salt utgör en utsökt smakkombination. Välj en fin olivolja som är mjuk och rund i smaken. Servera glassen med en espresso som den perfekta avslutningen på en italiensk middag. Prova, du kommer inte bli besviken!

Vaniljglass med olivolja och himalayasalt

Ingredienser

4 portioner
1 förp havreglass med smak av vanilj (à 280 g)
4 tsk olivolja (gärna en fin olivolja som inte är alltför kraftfull, pepprig och gräsig, utan mjuk och rund i smaken)
1 - 2 krm himalayasalt eller flingsalt

För alla

Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.

Recept och bild i samarbete med Oatly.

 

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 691 KJ / 165 kCal
Fett 11 g
Salt 0.38 g
Kolhydrater 16 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden