Vaniljglass med olivolja och himalayasalt

Betyg 3.4 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vaniljglass med olivolja och himalayasalt

Tänk att något så enkelt som vaniljglass med olivolja och salt utgör en utsökt smakkombination. Välj en fin olivolja som är mjuk och rund i smaken. Servera glassen med en espresso som den perfekta avslutningen på en italiensk middag. Prova, du kommer inte bli besviken!

Vaniljglass med olivolja och himalayasalt

Ingredienser

4 portioner
1 förp havreglass med smak av vanilj (à 280 g)
4 tsk olivolja (gärna en fin olivolja som inte är alltför kraftfull, pepprig och gräsig, utan mjuk och rund i smaken)
1 - 2 krm himalayasalt eller flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Oväntat gott!

    Marita

Näringsvärde per portion

Energi691 KJ / 165 kCal
Fett11 g
Salt0.38 g
Kolhydrater16 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Glass med matcha och syltad ingefära
    Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Vegansk chokladmilkshake med banan
    Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad