Vaniljglass i äppelmust med mandelbiskvier

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Vaniljglass i äppelmust med mandelbiskvier

Gillar du nyponsoppa med mandelbiskiver, så kommer du mest troligt att älska den här fruktiga tolkningen. Häll äppelmust, helst mousserande, över vaniljglass och bjud med mandelbiskvier. Friskt, piggt och lite roligt. Perfekt som efterrätt när tiden är knapp!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Vaniljglass i äppelmust med mandelbiskvier

Ingredienser

4 portioner
1/2 l  god vaniljglass
4 dl  äppelmust (gärna mousserande)
2 dl  mandelbiskvier

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri glass. Uteslut mandelbiskvierna.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri glass, ex. havre- eller sojabaserad, alternativt sorbet. Uteslut mandelbiskvierna.
Gör äggfri: välj äggfri glass. Kontrollera innehållet i mandelbiskvierna.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1130 KJ / 268 kCal
Fett12 g
Salt0.14 g
Kolhydrater38 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Rabarbermaräng med mandel
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Vit chokladglass med lyxig halloncoulis och svartpeppar
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Katies mandelgrädde
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Farmor Zarahs äppelmaräng
Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Crema al Mascarpone
Betyg 2.5 av 5.
32 personer har röstat
Under 60 min att tillaga