Vaniljglass i äppelmust med mandelbiskvier
Gillar du nyponsoppa med mandelbiskiver, så kommer du mest troligt att älska den här fruktiga tolkningen. Häll äppelmust, helst mousserande, över vaniljglass och bjud med mandelbiskvier. Friskt, piggt och lite roligt. Perfekt som efterrätt när tiden är knapp!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016
Ingredienser
4 portioner
1/2 l god vaniljglass
4 dl äppelmust (gärna mousserande)
2 dl mandelbiskvier
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri glass. Uteslut mandelbiskvierna.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri glass, ex. havre- eller sojabaserad, alternativt sorbet. Uteslut mandelbiskvierna.
Gör äggfri: välj äggfri glass. Kontrollera innehållet i mandelbiskvierna.
Gör laktosfri: välj laktosfri glass. Uteslut mandelbiskvierna.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri glass, ex. havre- eller sojabaserad, alternativt sorbet. Uteslut mandelbiskvierna.
Gör äggfri: välj äggfri glass. Kontrollera innehållet i mandelbiskvierna.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1130 KJ / 268 kCal
Fett12 g
Salt0.14 g
Kolhydrater38 g
Protein4 g
Kommentarer