Vaniljglass i äppelmust med mandelbiskvier

3
0
Vaniljglass i äppelmust med mandelbiskvier

Gillar du nyponsoppa med mandelbiskiver, så kommer du mest troligt att älska den här fruktiga tolkningen. Häll äppelmust, helst mousserande, över vaniljglass och bjud med mandelbiskvier. Friskt, piggt och lite roligt. Perfekt som efterrätt när tiden är knapp!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Vaniljglass i äppelmust med mandelbiskvier

Ingredienser

4 portioner
1/2 l
god vaniljglass
4 dl
äppelmust (gärna mousserande)
2 dl
mandelbiskvier

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri glass. Uteslut mandelbiskvierna.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri glass, ex. havre- eller sojabaserad, alternativt sorbet. Uteslut mandelbiskvierna.
Gör äggfri: välj äggfri glass. Kontrollera innehållet i mandelbiskvierna.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1130 KJ / 268 kCal
Fett 12 g
Salt 0.14 g
Kolhydrater 38 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept