Baka härliga sommarbullar! Dessa snabba bullar med smak av vanilj och bär görs i en långpanna, då blir de extra saftiga. Välj dina favoritbär, som till exempel blåbär och hallon, som blir till en fyllning tillsammans med smör och socker.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2019
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: uteslut ägg och pensla bullarna med sockerlag direkt när du tar dom ut ur ugnen.
Kommentarer
Christian
7/29/2020Enkelt, snabbt och gott! Enklare än vad det ser ut. Perfekt sommarfikabröd! 🍓👌
Sara
10/3/2019Kan man använda frysta bär som man tinat innan?
Redaktionen ICAse
10/4/2019Hej Sara! Ja, det kan du göra. Häll ut all vätska och tillsätt lite (ca 1 tsk för 3-4 dl bär) potatismjöl i bären så blir inte fyllningen vattnig. Lycka till! Hälsningar Elina
Elisabeth
7/10/2019Fantastiskt goda!!! Vuxna som barn älskade dem, enkla att göra!