Kokos- och chiapudding med bär

Betyg 4.3 av 5.
28 personer har röstat
0
Kokos- och chiapudding med bär

Ett mättande mellanmål som enkelt kan förberedas kvällen före och tas med till jobbet. Chiapuddingen håller några dagar i kylen. Toppa med de bär du tycker bäst om och en knaprig granola.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2018

Kokos- och chiapudding med bär

Ingredienser

4 portioner

Chiapudding

1   burk kokosmjölk (à 400 ml)
1 dl  grekisk yoghurt (10 %)
4 msk  chiafrön
3/4 dl  kokos
1/2 tsk  vaniljpulver
1/2 msk  honung eller agavesirap
1 krm  salt
250 g  frysta, tinade bär (t ex jordgubbar, hallon eller blåbär)

Topping

2 dl  granola

För alla

Kontrollera noga innehållet i granolan.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri granola.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
28 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2520 KJ / 603 kCal
Fett44 g
Salt0.08 g
Kolhydrater33 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Frukostkakor med banan och blåbär
Betyg 4 av 5.
67 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Overnight oats med blåbär
Betyg 4.5 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chiapudding med granola
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citronyoghurt med granola och hallonsylt
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Overnight oats med kokosmjölk
Betyg 4.2 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chiasmoothie med sharon
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga