Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

En spännande blandning av smaker blandas i den här härliga glassdesserten. Äkta vaniljstång ger mycket smak som gifter sig väl med färska hallon, blåbär och jordgubbar. Basilika ger denna dessert en egen touch!

Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

Ingredienser

4 portioner
1 vaniljstång (gärna Tahitivanilj)
1 dl sött vitt vin
2 dl färska blåbär
2 dl färska hallon
2 dl färska jordgubbar
1 msk florsocker
1 näve basilikablad
glass (gärna Carte D'Or Crema di Mascarpone)
1 msk olivolja

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Blåbärspaj - smulpaj med blåbär
    Betyg 4 av 5.930 personer har röstat
    Receptet har 75 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Knäckig blåbärspaj
    Betyg 4.1 av 5.66 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Blåbärssylt
    Betyg 3.8 av 5.146 personer har röstat
    Receptet har 32 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Blåbär med citronzest
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad