Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

En spännande blandning av smaker blandas i den här härliga glassdesserten. Äkta vaniljstång ger mycket smak som gifter sig väl med färska hallon, blåbär och jordgubbar. Basilika ger denna dessert en egen touch!

Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

Ingredienser

4 portioner
1 vaniljstång (gärna Tahitivanilj)
1 dl sött vitt vin
2 dl färska blåbär
2 dl färska hallon
2 dl färska jordgubbar
1 msk florsocker
1 näve basilikablad
glass (gärna Carte D'Or Crema di Mascarpone)
1 msk olivolja

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Bavaroise
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mascarpone- och basilikafyllda tomater
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blåbär med citronzest
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Honungskorg med blandade färska bär och Carte D’Or Crema di Mascarpone
Betyg 3.4 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jordgubbscrème
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bresaola med fikon och citruskräm
Betyg 3.3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad