Den här dessertdrömmen gjord på picklade jordgubbar, mascarponekräm, rosmarin och vanilj är ett måste till sommarens alla festtillfällen. Desserten toppas med rostade kokosflarn och ringlad jordgubbssirap.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri vispgrädde. Byt ut mascarpone mot laktosfri smetana eller laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut vispgrädde och mascarpone mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott helt enkelt!
Monna
2022-07-04Funkar det bra att pickla frysta jordgubbar?
Jenny
2021-12-27Hej Jenny! Det är tyvärr inget vi har provlagat. Om du testar så tina upp jordgubbarna först och låt dem rinna av innan du picklar in dem. Jordgubbarna kanske blir lite mjuka i konsistensen men smaken lär det inte bli något fel på. Kommentera gärna här igen om du testar med frysta jordgubbar! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-12-27Bästa cremen, både smak och konsistens tillsammans med de picklade jordgubbarna som tillför syran! Var dock skeptisk till kokosflarn då jag inte är något fan av kokos, men det passade förvånansvärt bra!
Theresa
2021-07-25