Lite grövre scones med underbart nötig smak från valnötter. Riven morot ger fin färg och gör sconesen extra saftiga. Sconesen är enkla att svänga ihop och passar perfekt till frukost, brunch eller fika – det sista särskilt om du blandar ner hackad mörk choklad!
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2015
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Raana
2020-03-22Blev jätte gott! Använda mjölk istället för filmjölk då jag inte hade filmjölk hemma. Men det blev ändå jätte bra. Kommer göra fler gånger!
Redaktionen
2017-04-11Hej Josef! Vad konstigt...kanske du hade för mycket mjöl eller för grovt riven morot? Tänk på att inte packa måttet för kompakt. Prova lite mindre mjöl nästa gång. Lycka till! Hälsningar Michelle
Josef
2017-04-09Värdelöst. Jäste ingenting, smulade jättemycket.