Rustikt bröd med tranbär är en riktig höjdare, tranbären ger det här brödet en len sötma och filmjölk samt sirap gör brödet otroligt saftigt och ger brödet en djup smak. Smakar som om det kommer från en lyxbageri!
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2011
Innehåller gluten och mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör laktosfri: använd filmjölk och matfett utan laktos.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Rolf
2022-10-25Vad är guiniss?
Anna
2022-10-24Saftigt, gott och enkelt att baka. Bröden var klara efter ca 40 min i ugnen. Så jag kommer att fortsätta att använda den ”ugnstiden”.
Hanna
2021-08-31Måste det vara torkade tranbär? Funkar det inte med färska?
Redaktionen ICAse
2021-09-06Hej Hanna! Vi har tyvärr inte provbakat med färska tranbär men det funkar säkert bra med färska också. Om du testar med färska tranbär så kommentera gärna här igen och berätta hur brödet blev. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina