Vallmoflarn

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Vallmoflarn

Vallmoflarn är det perfekta tillbehöret på ostbrickan, buffébordet eller till salsan hemma på fredagskvällen! Flarnen går snabbt att tillaga och blir fantastiskt krispiga.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1999

Vallmoflarn

Ingredienser

undefined
100 g  smör
100 g  florsocker (100 g florsocker motsvarar ca 1 3/4 dl)
100 g  vetemjöl (100 g vetemjöl motsvarar ca 1 3/4 dl)
100 g  äggvita (100 g äggvita motsvarar ca 3-4 ägg beroende på storlek)
finrivet skal av 1   citron
50 g  vallmofrö

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Enkla maränger
Betyg 3.5 av 5.
213 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Challah
Betyg 4.5 av 5.
85 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kristyr
Betyg 3.1 av 5.
2057 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Maränger med chocolate chips
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Maränger (grundrecept)
Betyg 4.1 av 5.
647 personer har röstat
Över 60 min att tillaga