Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng
![Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13535/cf_259/johannas_och_magdalenas_vinbarspaj_med_marang.jpg)
Har du en röd vinbärsbuske på tomten och inte vet vad du ska göra av alla bären? Testa Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng. Fluffig, fräsch och underbar.
![Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13535/cf_259/johannas_och_magdalenas_vinbarspaj_med_marang.jpg)
Ingredienser
8 portioner
Pajskal
125 g smör eller margarin
3 dl vetemjöl
1 msk socker
1 krm salt
1 äggula
Fyllning
3 äggvitor
1 1/2 dl socker
1 l röda vinbär
Garnering
florsocker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Potatismjöl i botten gräddat pajskal efter storlek tesked portionform för att blöta bär inte ska förstöra botten alltid i bärpaj. Håller på med en sådan paj nu.
Mona-lisa
2024-07-01"Supergod" tyckte personen vi bjöd pajen på.
Nina
2018-08-12Skitäckligt!! Ingen av gästerna gillade denna lösa, sura skapelse. Till och med botten var totalkatastrof...helt svampig och blöt av vätskan från vinbären. Blä. Aldrig mer!!!
Malin
2011-08-09