Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
6
Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng

Har du en röd vinbärsbuske på tomten och inte vet vad du ska göra av alla bären? Testa Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng. Fluffig, fräsch och underbar.

Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng

Ingredienser

8 portioner

Pajskal

125 g smör eller margarin
3 dl vetemjöl
1 msk socker
1 krm salt
1 äggula

Fyllning

3 äggvitor
1 1/2 dl socker
1 l röda vinbär

Garnering

florsocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Potatismjöl i botten gräddat pajskal efter storlek tesked portionform för att blöta bär inte ska förstöra botten alltid i bärpaj. Håller på med en sådan paj nu.

Mona-lisa

2024-07-01

"Supergod" tyckte personen vi bjöd pajen på.

Nina

2018-08-12

Skitäckligt!! Ingen av gästerna gillade denna lösa, sura skapelse. Till och med botten var totalkatastrof...helt svampig och blöt av vätskan från vinbären. Blä. Aldrig mer!!!

Malin

2011-08-09

Testa liknande recept

Budapestrulle med röda vinbär
Betyg 3.1 av 5.
170 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Glassmarängtårta
Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rårörd vinbärssylt
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Röd vinbärspaj
Betyg 3.9 av 5.
140 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vinbärsgelé
Betyg 4.2 av 5.
190 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Syltsnittar - vinbärskakor med kokos
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga