Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng

4
5
Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng

Har du en röd vinbärsbuske på tomten och inte vet vad du ska göra av alla bären? Testa Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng. Fluffig, fräsch och underbar.

Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng

Ingredienser

8 portioner

Pajskal

125 g smör eller margarin
3 dl vetemjöl
1 msk socker
1 krm salt
1 äggula

Fyllning

3 äggvitor
1 1/2 dl socker
1 l röda vinbär

Garnering

florsocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Nina

2018-08-12

"Supergod" tyckte personen vi bjöd pajen på.

Malin

2011-08-09

Skitäckligt!! Ingen av gästerna gillade denna lösa, sura skapelse. Till och med botten var totalkatastrof...helt svampig och blöt av vätskan från vinbären. Blä. Aldrig mer!!!

Göran

2005-01-22

Jättegod paj. Vinbären är normalt jättesura men i detta recept så blev de milda och söta. Gjorde den på frusna vinbär och då blev den något "blöt".

Testa liknande recept

Glassmarängtårta
Röd vinbärspaj
Rårörd vinbärssylt
Vinbärsgelé
Rödvinbärssaft