Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng
Har du en röd vinbärsbuske på tomten och inte vet vad du ska göra av alla bären? Testa Johannas och Magdalenas vinbärspaj med maräng. Fluffig, fräsch och underbar.
Ingredienser
8 portioner
Pajskal
125 g smör eller margarin
3 dl vetemjöl
1 msk socker
1 krm salt
1 äggula
Fyllning
3 äggvitor
1 1/2 dl socker
1 l röda vinbär
Garnering
florsocker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Potatismjöl i botten gräddat pajskal efter storlek tesked portionform för att blöta bär inte ska förstöra botten alltid i bärpaj. Håller på med en sådan paj nu.
Mona-lisa
2024-07-01"Supergod" tyckte personen vi bjöd pajen på.
Nina
2018-08-12Skitäckligt!! Ingen av gästerna gillade denna lösa, sura skapelse. Till och med botten var totalkatastrof...helt svampig och blöt av vätskan från vinbären. Blä. Aldrig mer!!!
Malin
2011-08-09