Våffla med persika och ricottaost

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
1
Våffla med persika och ricottaost

Frasiga våfflor med en topping av persika och ricottaost, krispigt och mjukt på samma gång. De söta persikorna och ricottaosten, som du smaksatt med honung och citron kompletterar varandra väl på den frasiga våfflan.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Våffla med persika och ricottaost

Ingredienser

4 portioner
1 ask ricottaost (à 225 g)
2 - 2 1/2 msk honung (+ extra till garnering)
1 msk finrivet citronskal
1/2 dl finhackad mynta
2 msk finhackade valnötter
1 burk persikor (à ca 500 g)
1 sats våffelsmet (se länk nedan)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Jättebra en bra variant av våfflor

Lars

2016-03-14

Testa liknande recept

Grillad persika med sockerkaka och hallonkvarg
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillat surdegsbröd med ricotta, aprikoser och rosmarin
Betyg 3.6 av 5.
21 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Persikomaräng
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
O`boypudrade persikohalvor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Toskanska ”tortelli” med broccoli, ricotta och valnötter
Betyg 3.4 av 5.
113 personer har röstat
Över 60 min att tillaga