Våffla med persika och ricottaost

Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Våffla med persika och ricottaost

Frasiga våfflor med en topping av persika och ricottaost, krispigt och mjukt på samma gång. De söta persikorna och ricottaosten, som du smaksatt med honung och citron kompletterar varandra väl på den frasiga våfflan.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Våffla med persika och ricottaost

Ingredienser

4 portioner
1 ask ricottaost (à 225 g)
2 - 2 1/2 msk honung (+ extra till garnering)
1 msk finrivet citronskal
1/2 dl finhackad mynta
2 msk finhackade valnötter
1 burk persikor (à ca 500 g)
1 sats våffelsmet (se länk nedan)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat

Kommentar

Jättebra en bra variant av våfflor

Lars

2016-03-14

Testa liknande recept

Grillat surdegsbröd med ricotta, aprikoser och rosmarin
Betyg 3.6 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Baguettepizza med karamelliserad lök och getost
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
O`boypudrade persikohalvor
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillad persika med bacon och tallsalt
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toskanska ”tortelli” med broccoli, ricotta och valnötter
Betyg 3.4 av 5.113 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad