Våffla med persika och ricottaost

Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Våffla med persika och ricottaost

Frasiga våfflor med en topping av persika och ricottaost, krispigt och mjukt på samma gång. De söta persikorna och ricottaosten, som du smaksatt med honung och citron kompletterar varandra väl på den frasiga våfflan.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Våffla med persika och ricottaost

Ingredienser

4 portioner
1 ask ricottaost (à 225 g)
2 - 2 1/2 msk honung (+ extra till garnering)
1 msk finrivet citronskal
1/2 dl finhackad mynta
2 msk finhackade valnötter
1 burk persikor (à ca 500 g)
1 sats våffelsmet (se länk nedan)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättebra en bra variant av våfflor

    Lars

Testa liknande recept

  • Peach-Melbasylt
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tropisk barnfruktpuré
    Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad