Våffelsmet med bubbelvatten

Med denna våffelsmet får du goda, frasiga våfflor att servera med sylt och grädde. I våffelsmeten används kolsyrat vatten istället för mjölk. Bubblorna i mineralvattnet gör våfflorna extra krispiga. Perfekt till både vardag och fest, men framför allt på självaste våffeldagen!

Ingredienser
10 våfflor
125 g smör
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 krm salt
2 ägg
3 dl mineralvatten
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi505 KJ / 121 kCal
Fett11 g
Salt0.5 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g
Kommentarer
Väldigt frasiga!
Isabella
2024-12-28Goda men jag får aldrig så många som 10 st! Fem på sin höjd.
Mirjam
2024-05-28Den hade en bra färg tyckte jag
Maqdis
2024-01-22