Ugnsstekta grönsaker

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Ugnsstekta grönsaker

Ugnsstekta grönsaker smakar lika bra till pasta som ett tillbehör till kött- eller fiskrätter. Paprika, selleri och purjolök slåss om att bli din favorit! Krydda med limeskal och kött samt salt och svartpeppar efter eget tycke.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Ugnsstekta grönsaker

Ingredienser

8 portioner
2   gula paprikor
2   röda paprikor
3   purjolök
8   stjälkar selleri
2 msk  majsolja
2 tsk  sesamolja
3 msk  sesamfrön
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
rivet skal och saft av 1/2   lime

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Fungerar jättebra att bjuda gäster på! Lätt att laga till många och går att förbereda.

Annika

2003-08-07

Testa liknande recept

Mexiwok med majs
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Manhattansallad
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ravioli med grönsakssås
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rårissallad med selleri och alfalfa
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Köttfärsgryta med selleri och curry
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammgryta med plommon och lime
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga