Ugnsstekta grönsaker
Ugnsstekta grönsaker smakar lika bra till pasta som ett tillbehör till kött- eller fiskrätter. Paprika, selleri och purjolök slåss om att bli din favorit! Krydda med limeskal och -saft samt salt och svartpeppar efter eget tycke.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999
Ingredienser
8 portioner
2 gula paprikor
2 röda paprikor
3 purjolök
8 stjälkar selleri
2 msk majsolja
2 tsk sesamolja
3 msk sesamfrön
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
rivet skal och saft av 1/2 lime
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Krydda med kött?
Tommy
2024-05-25Hehe, ja där blev det nog lite tokigt. Saft av lime skulle det ju vara så klart. Tack Tommy för att du uppmärksammade oss på detta :) Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2024-05-27Fungerar jättebra att bjuda gäster på! Lätt att laga till många och går att förbereda.
Annika
2003-08-07