Ugnsstekta grönsaker

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
2
Ugnsstekta grönsaker

Ugnsstekta grönsaker smakar lika bra till pasta som ett tillbehör till kött- eller fiskrätter. Paprika, selleri och purjolök slåss om att bli din favorit! Krydda med limeskal och -saft samt salt och svartpeppar efter eget tycke.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Ugnsstekta grönsaker

Ingredienser

8 portioner
2 gula paprikor
2 röda paprikor
3 purjolök
8 stjälkar selleri
2 msk majsolja
2 tsk sesamolja
3 msk sesamfrön
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
rivet skal och saft av 1/2 lime

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Krydda med kött?

Tommy

2024-05-25

Hehe, ja där blev det nog lite tokigt. Saft av lime skulle det ju vara så klart. Tack Tommy för att du uppmärksammade oss på detta :) Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2024-05-27

Fungerar jättebra att bjuda gäster på! Lätt att laga till många och går att förbereda.

Annika

2003-08-07

Testa liknande recept

Mexiwok med majs
Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Manhattansallad
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Köttfärsgryta med selleri och curry
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostgratinerad laxschnitzel
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Soffritto
Betyg 4.3 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ravioli med grönsakssås
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga