Ugnsstekta grönsaker

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Ugnsstekta grönsaker

Ugnsstekta grönsaker smakar lika bra till pasta som ett tillbehör till kött- eller fiskrätter. Paprika, selleri och purjolök slåss om att bli din favorit! Krydda med limeskal och -saft samt salt och svartpeppar efter eget tycke.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Ugnsstekta grönsaker

Ingredienser

8 portioner
2 gula paprikor
2 röda paprikor
3 purjolök
8 stjälkar selleri
2 msk majsolja
2 tsk sesamolja
3 msk sesamfrön
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
rivet skal och saft av 1/2 lime

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Krydda med kött?

Tommy

2024-05-25

Hehe, ja där blev det nog lite tokigt. Saft av lime skulle det ju vara så klart. Tack Tommy för att du uppmärksammade oss på detta :) Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2024-05-27

Fungerar jättebra att bjuda gäster på! Lätt att laga till många och går att förbereda.

Annika

2003-08-07

Testa liknande recept

Mexiwok med majs
Betyg 1 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Manhattansallad
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Köttfärsgryta med selleri och curry
Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Getostgratinerad laxschnitzel
Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ravioli med grönsakssås
Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rårissallad med selleri och alfalfa
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad