Ugnsstekta grönsaker

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Ugnsstekta grönsaker

Ugnsstekta grönsaker smakar lika bra till pasta som ett tillbehör till kött- eller fiskrätter. Paprika, selleri och purjolök slåss om att bli din favorit! Krydda med limeskal och -saft samt salt och svartpeppar efter eget tycke.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

8 portioner
2 gula paprikor
2 röda paprikor
3 purjolök
8 stjälkar selleri
2 msk majsolja
2 tsk sesamolja
3 msk sesamfrön
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
rivet skal och saft av 1/2 lime

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Krydda med kött?

    Tommy

    Hehe, ja där blev det nog lite tokigt. Saft av lime skulle det ju vara så klart. Tack Tommy för att du uppmärksammade oss på detta :) Hälsningar Ulrika

    ICA-köket

  • Fungerar jättebra att bjuda gäster på! Lätt att laga till många och går att förbereda.

    Annika

Testa liknande recept

  • Mexiwok med majs
    Betyg 1 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Manhattansallad
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Getostgratinerad laxschnitzel
    Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Köttfärsgryta med selleri och curry
    Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ravioli med grönsakssås
    Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad