Ugnsrostad kyckling med timjan och grönsaker

En färgsprakande läcker rätt fylld med spröda grönsaker och kyckling som får rostas i ugnen och suga åt sig aromen från timjan. Utmärkt att göra kvällar du har ont om tid eftersom rätten sköter sig själv i ugnen.

Gör så här
00:35:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stAnvände kycklingfile som jag lät steka efter att jag i första i torr stekpanna bränt av små paprikor. Av rotfrukter tog jag det som fanns + massor av vitlöksklyftor. Röra med creme fraiche, turkisk yoghurt och sweet chilisås (= man tager vad man haver sa Kajsa Warg). Lite Rendesvous på radion och helt perfekt fredagsmiddag
Anna karin
Fantastiskt lätt att göra och gottigott. 😋
Eva
Hej Bengt! Alla ugnar är ju lite olika, därför skrev vi även till gradantalet kycklingen behöver komma upp till. Hälsningar Michelle
Ica-köket
Tiden stämmer inte. Efter 35 min är det mesta rått! Smakar inte mycket, ingen finess!
Bengt
Mycket uppskattad rätt, som med fördel kan förberedas i god tid och gratineras medan gästerna samlas och ev. tar en drink. För min del blev det tjejmiddag...........
Maud