Ugnspannkaka med tomat och oregano

9
7
Ugnspannkaka med tomat och oregano

Ett riktigt smarrigt recept på ugnspannkaka med tomat och oregano. Ugnspannkakan passar utmärkt att servera till både lunch och middag och är riktigt god och mättande.

Ugnspannkaka med tomat och oregano

Ingredienser

4 portioner
1 msk flytande margarin
3 ägg
8 dl mjölk
4 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
6 - 7 tomater
2 - 2 1/2 dl riven mager ost (max 17%)
1 tsk oregano

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjölet mot naturligt glutenfri fin mix.
Gör mjölkprotein- och laktosfri: välj mjölkfritt flytande margarin och havre- eller sojabaserad dryck i stället för mjölk. Använd finriven sojabaserad mjölkfri ost.

Gör så här

Tips

Gott att servera vitkålssallad med rivna morötter till.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Carin

2021-04-06

God men se till att den stelnar innan man sätter in den för andra gången i ugnen. Min pannkaka behövde 10 min till, kanske beror på ugnen

Lea susanna

2020-05-27

Dålig konsistens, besviken . Inte i min familjens smak

Lea susanna

2020-05-27

Dålig