Ugnspannkaka med tomat och oregano

Ett riktigt smarrigt recept på ugnspannkaka med tomat och oregano. Ugnspannkakan passar utmärkt att servera till både lunch och middag och är riktigt god och mättande.

Ingredienser
4 portioner
1 msk flytande margarin
3 ägg
8 dl mjölk
4 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
6 - 7 tomater
2 - 2 1/2 dl riven mager ost (max 17%)
1 tsk oregano
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjölet mot naturligt glutenfri fin mix.
Gör mjölkprotein- och laktosfri: välj mjölkfritt flytande margarin och havre- eller sojabaserad dryck i stället för mjölk. Använd finriven sojabaserad mjölkfri ost.
Gör så här
Tips
Gott att servera vitkålssallad med rivna morötter till.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
God men se till att den stelnar innan man sätter in den för andra gången i ugnen. Min pannkaka behövde 10 min till, kanske beror på ugnen
Carin
2021-04-06Dålig konsistens, besviken . Inte i min familjens smak
Lea susanna
2020-05-27Dålig
Lea susanna
2020-05-27