Ugnspannkaka med tomat och oregano

Ett riktigt smarrigt recept på ugnspannkaka med tomat och oregano. Ugnspannkakan passar utmärkt att servera till både lunch och middag och är riktigt god och mättande.

Gör så här
00:20:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stGod men se till att den stelnar innan man sätter in den för andra gången i ugnen. Min pannkaka behövde 10 min till, kanske beror på ugnen
Carin
Dålig konsistens, besviken . Inte i min familjens smak
Lea susanna
Dålig
Lea susanna
Vi var inte så förtjusta. Kletig konsistens och sur smak av tomaterna.
Viktoria
Vi har inte provlagat ugnspannkakan utan ägg. Men värt att pröva är att ersätta äggen med bakpulver, precis som Minna föreslår. Eventuellt kan man också tillsätta 1 msk potatismjöl i smeten som gör att smeten blir lite tjockare. Med vänliga hälsningar Redaktionen ICA.se
Ica
Under rubriken "för alla" finns inget äggfritt alternativ. Fungerar det med ugnspannkakan om man att tar bort äggen och tillsätter lite bakpulver? (så gör jag när jag gräddar vanliga pannkakor till äggallergiska sonen)
Minna
Mums, det smakade riktigt gott :)
Maddä